Bamboo Hill Vista/ Jin Yun Fang

The landscape elements are extracted from "bamboo" and "cloud" to form a unique oriental artistic landscape group.

  • Location
  • Hangzhou, Zhejiang, China
  • 👤
  • Client
  • Vanke Real Estate

Sectors

Residential

The terrain of Jinyun Fang is divided into two parts: one is from the main entrance on the south side to the axis on the north side, which is like a bamboo trail experience walking in a mountainous scenic spot; the other is the function and freehand of the east block. Big grass steps. Abstract the pattern of clouds to form the concept of “Cloud Stream”. These two elements and two topographical styles make the whole community integrate a modern living space with a touch of oriental charm.

Related projects

Crown Land of China Display Area

Beijing, China

Domic

Sunshine Coast, QLD, Australia

Jinmao Residence

Ningbo, Zhejiang, China

Yungu Apartment

Hangzhou, Zhejiang, China

Related news and updates

Noosa eco-lair wins Queensland Landscape Architecture Award

Place Design Group Awarded Gold at Global Design Awards

Index warns council unit ban will impact boomer downsizers

The-Doris-Index