City Pearl Ling Hu Yuan

  • Location
  • Suzhou, Jiangsu, China
  • 👤
  • Client
  • Xin Hu Group

Nestled amongst the Lake Tai waterfront in Suzhou, China, Place Design Group were engaged by Xin Hu Group to deliver a 12.8 hectare park-like residential community landscape design that embraces the outdoor lifestyle and enhances the waterfront offerings.

The entry boulevard brings residents into a large formal lawn space, framed by water features and feature walls that connect a range of smaller courts via pathways and structures to ensure accessibility for the whole community.

Large scale open green areas were combined with smaller functional courts and children’s playgrounds to provide a range of passive and active recreational opportunities.

Related projects

Hayfield Ripley

Brisbane, QLD, Australia

WIP
Hayfields

Beattie Road Residential Community

Gold Coast, QLD, Australia

WIP
(Beattie Road) Residential Community

Waterline

Brisbane, QLD, Australia

WIP
Waterline

Related news and updates

New Recreational Space for Ellendale

New Recreational Space for Ellendale

REARD Award Winners including Place Design Group

Place Design Group Awarded Gold At REARD Awards