Crown Land of China Display Area

Eastern classic aesthetics combined with the characteristics of the "imperial capital" to reproduce the landscape of Wangfu and Xiangfu.

  • Location
  • Beijing, China
  • 👤
  • Client
  • China Resources Land

Sectors

Residential

The Kunming Demonstration Zone flexibly uses the space transition to form a “three-entry” courtyard. Upon entering the courtyard, the magnificence of Kunlun was created by stacking water and mountain views. The mirror pool of the second entrance courtyard combined with the mist spray creates a scene in which the scenery floats in the fog and people swim in the painting. The three-entry courtyard shows a sense of openness and tranquility through the sculptures of the scenery and mountains.

 

Related projects

Bamboo Hill Vista/ Jin Yun Fang

Hangzhou, Zhejiang, China

Domic

Sunshine Coast, QLD, Australia

Jinmao Residence

Ningbo, Zhejiang, China

Yungu Apartment

Hangzhou, Zhejiang, China

Related news and updates

Noosa eco-lair wins Queensland Landscape Architecture Award

Place Design Group Awarded Gold at Global Design Awards

Index warns council unit ban will impact boomer downsizers

The-Doris-Index