Glorious Palace

Situated in a newly developed urban area in Hangzhou, the facilities and functional spaces have been specifically designed to encourage young families to enjoy the great outdoors.

  • Location
  • Hangzhou, Zhejiang, China
  • 👤
  • Client
  • Vanke Real Estate

Sectors

Residential

The architectural style of the project gives great advantages to the landscape design, creating large open spaces. A central trail passes through the community center, connecting the nearby houses. Each area creates a relaxed and natural atmosphere, attracting residents to stay that little bit longer.

Related projects

Park Mansion

Shanghai, China

Southern Mansion

Chengdu, Sichuan, China

The Cove – Stage One

Sunshine Coast, QLD, Australia

WIP

Related news and updates

Yungu Apartment Wins REARD Global Design Award

The Eco Lair in the Sand Dune

Domic Wins 2020 National Landscape Architecture Awards: Landscape Architecture Award for Gardens