Park House

Inspiration from the projects name and the client’s goal of “the house within the garden” has been the guiding design principle for Park House.

  • Location
  • Hangzhou, Zhejiang, China
  • 👤
  • Client
  • Vanke Real Estate
  • 📅
  • Year completed
  • 2013

Sectors

Residential

Seperated into two parts by a scenic small river and connected by a detailed pedestrian bridge, the landscape takes full advantage of the location. Utilising the areas along the river on both sides, Place Design Group has achieved a unique internal and external feel to the development, the courtyard spaces provide relaxed but detailed opportunities to enjoy the landscape and interact with the other residents.

Related projects

Cloud Palace

Nanjing, Jiangsu, China

WIP

The One

Hefei, Anhui, China

WIP

Shanghai Greentown

Shanghai, China

The Change

Hangzhou, Zhejiang, China

WIP

Related news and updates

Domic Wins 2020 National Landscape Architecture Awards: Landscape Architecture Award for Gardens

Build to Rent comes to NSW Planning

Noosa eco-lair wins Queensland Landscape Architecture Award