The Longines Hill

The mix use development is a clear leader setting high standards across the varied range of developed components.

  • Location
  • Changsha, Hunan, China
  • 👤
  • Client
  • Jingwu Group
  • 📅
  • Year completed
  • 2018

Working closely with the client Place Design Group developed the various precincts to have distinctive character and identities.

Working with the steep topography Place Design Group developed a design style that maximised the recreational opportunities for residents and minimised construction issues. Also containing a district level shopping mall that addressed two street frontages, Place
Design Group created a series of plazas that connect this retail area to the Metro station and an adjoining parkland.

Related projects

Park Mansion

Shanghai, China

Southern Mansion

Chengdu, Sichuan, China

The Cove – Stage One

Sunshine Coast, QLD, Australia

WIP

Related news and updates

Yungu Apartment Wins REARD Global Design Award

The Eco Lair in the Sand Dune

Domic Wins 2020 National Landscape Architecture Awards: Landscape Architecture Award for Gardens