The Metropolis

  • Location
  • Suzhou, Jiangsu, China
  • 👤
  • Client
  • CapitaLand China

Sectors

Residential

The intimate scale of The Metropolis for a residential community focused the landscape design on linking opportunities such as EVA and pedestrian circulation with the recreational spaces to create integrated, multipurpose landscape nodes.

The central water feature combines with a contemporary pergola on an axial main path that also forms a community plaza with seating. Open lawn areas and plantings also combine with active play spaces to provide maximum amenity to residents.

Related projects

Szeyup Palace Display Area

Guangdong, China

Szeyup Palace Display Area

Hayfield Ripley

Brisbane, QLD, Australia

WIP
Hayfields

Beattie Road Residential Community

Gold Coast, QLD, Australia

WIP
(Beattie Road) Residential Community

Related news and updates

New Recreational Space for Ellendale

New Recreational Space for Ellendale

REARD Award Winners including Place Design Group

Place Design Group Awarded Gold At REARD Awards