Waterfront Space

Designed for a relaxed modern lifestyle, it is imagined that Waterfront Space will only improve with age and provide a high standard of living for years to come.

  • Location
  • Fuyang, Anhui, China
  • 👤
  • Client
  • Hui Innovation
  • 📅
  • Year completed
  • 2018

Sectors

Residential

A strong central axis with large semi-formal functional courtyard spaces between building blocks runs north south through the project. Featuring a large hotel style in ground swimming pool in the central courtyard, the pool acts as both a visual feature and recreation space for residents and is surrounded by pavilions and decks.

Around the central core the circulation connects residential courtyards that have a more natural feel and feature advanced trees, planting and recreation spaces for active and quiet play/gathering.

Related projects

Szeyup Palace Display Area

Guangdong, China

Szeyup Palace Display Area

Hayfield Ripley

Brisbane, QLD, Australia

WIP
Hayfields

Beattie Road Residential Community

Gold Coast, QLD, Australia

WIP
(Beattie Road) Residential Community

Related news and updates

New Recreational Space for Ellendale

New Recreational Space for Ellendale

REARD Award Winners including Place Design Group

Place Design Group Awarded Gold At REARD Awards