Circle on Cavill

Success exhibited via an innate understanding of sustainable design for mixed use development which resulted in an award winning outcome for the client.

  • Location
  • Gold Coast, QLD, Australia
  • 👤
  • Client
  • Sunland
  • 📅
  • Year completed
  • 2006

Located in the heart of the Gold Coast’s iconic Surfers Paradise, Circle on Cavil is a visually stunning high rise residential development which represents a significant component of the area’s newly re-born urban precinct.

Place Design Group was appointed as the Landscape Architect and Urban Design team for the Circle on Cavill project by client Sunland. The landscape scale has been sustainably and sensitively shaped to the building’s residents’ requirements, integrating social zones, children’s play areas and BBQ facilities to allow for different levels of interaction and personal privacy.

Awards

Related projects

Related news and updates

Place Design Group Awarded Gold at Global Design Awards